Sappeen syystreffit/Kasari Bileet 7-9.9 2012

Perjantaina Sappeen matkailukeskukseen. Navigaattori kierrätti pikkuteitä pitkin olisi kuulemma Etelästä tultaessa pitänyt ajaa Pälkäneelle, josta opastus, mutta luotimme liikaa navigaattorin lyhyin reitti osioon sillä seurauksella, että hiekkatiellä vastaantulevasta autosta kimposi isohko soranpalanen ,joka tottakai tupsahti tuulilasiimme aiheuttaen ison särön...jees jees. Matka sujui muuten kyllä hyvin ja vastaanotto/leiriytyminen mukavan isoille paikoille mäntymaastoon. Ilma puolipilvinen n.+9 astetta.




Syksyisiä kuvia Sappeelta.




Alueella on vuokra/omistus mökkejä ja huoneistoja.


Ravintola Huippu


Ekokammi (tilausravintola) ja perinnesauna.




Perjantai iltana arpojen myyntiä ja Karaoketanssit.
Lauantai aamuna avajaiset ja ravintola Huipussa tanssinohjausta/tanssinäytös. Lauantai aamupäivä oli mukavan aurinkoinen, kunnes iltapäivän sadekuurot peruuttivat joukkuekisan. Ilma oli sateinen/kolea +7 astetta, mutta saunaanhan pääsi lämmittelemään. Aamupäivällä otettuja kuvia.



Alueella myös hyvät sieni/marjamaastot, ulkoilureittejä, maastopyöräilyreitteja ym.ym ja laavu, jossa oli myös puita.


Lauantai-iltana oli Kasari Bileet, jossa bändi soitti livenä aitoa 80-luvun musaa. Mukavaa oli pitkästä aikaa palata "kasarille" ja kyllä tulikin tanssittua.
Sunnuntaina arpojen lunastukset ravintola Huipussa. Muutamalla arvalla saatiin lunastettua pikkupalkinnot ja tapahtuma loppui. Mukava ja toimiva paikka. Caravan alueella siistit ja isot huoltotilat. Kiitoksia mukavista syystreffeistä SF-Caravan Espoo Ry:llesmiley