31.7 2012 Kalajärvi, Peräseinäjoki

Mukavan tuntuinen alue. Camping-alueelle tultaessa oli vastassa mukavat Isännät. Se, että juttu luistaa jo ilmottautuessa on mukava merkki. Mukava paikkakin löytyi heti...kaunis järvimaisema. Tämä kesä on kyllä ollut sateinen...joka kerta kun saamme grillin viriteltyä tulee kaatosade. Toisinaan olemme luovuttaneet ja tehneet ruuan sisällä toisinaan sitkeinä sisseinä grillaneet sateenvarjon alla. Aina kuitenkin ruoka on maistunut.

Niinpä niin...näissä kuvissa paistaa vielä aurinko, mutta tunnin tämän jälkeen saapui ukkos/rankkasateet ja muutamassa minuutissa lilluimme vesilammikossa. Kuitenkin kaunis sateenkaari näkyi.

Muutaman tunnin jälkeen ilma selkeni sen verran, että pääsimme kiertelemään aluetta jo laajemmin. Camping-alueen vieressä on viihdekeskus.Tämä on alueen tanssilava. Sen viereinen rakennus rantaravintola (josta ei ole kuvaa).

Sää ei oikein suosinut auringonottajia, mutta muutama uskalias kyllä kävi ihanalla rannalla uimassa.

Illalla sää suosi sen verran, että saimme käveltyä paikallisen luontopolun.

Luontopolun varrella oli aivan ihastuttava Eräkämppä.

Jonka sisällä oli valmiiksi puita ja ihana vanha takka ja kerrossängyt.

Tämä oli yksi suosikkipaikoistani, jos säät olisivat sallineet olisi ollut mukava jäädä pidemmäksikin aikaa. Voipi olla, että tänne palataan jos on reissun varrella joskus. Alue oli siisti, paikat tosi hienosti hoidettu ja tunnelma vaan vapaantuneempi. Jännää on se kun reissaa eri alueita, niin vaikka alue olisi kuinka siististi hoidettu/kukkaset nypitty viimeisen päälle ym. ym, niin jos alueen tunnelma ei ole hyvä se vaikuttaa enemmän kokonaisuuteen, kuin ympäristö. Mutta matka jatkuu...