Neulottu huivi Rose Mohairista. Puikot 5,5. Uusimassa Me lehdessä oli ohje. Ohjetta noudatin n. parikymmentä kerrosta ja sitten sävelsin omiani...en jaksanut jankata samaa kuviota 160 cm:ä, joten muuttelin ihan omasta päästäni.

Uusimassa Ruoka&Viini lehdessä oli helppo ja nopea ohje. Kahteen kertaan paistetut uuniperunat. Rosamunda perunat uuniin kokonaisena. Sillä välin paistoin kuutioidut pekonit, jotka sekoitettiin ranskankermaan, lisättiin vähän voita ,sinappia, mustapippuria, cheddar-raastetta.  Muuntelimme reseptiä oman maun mukaan. Jäähdytimme perunoita ja puolitimme pitkittäissuuntaan, koversimme perunoista sisustan pois ja sekoitimme täytteeseen. Täyte paineltiin takaisin perunoiden sekaan. Päälle raastoimme Bergkäse juustoa ja takaisin uuniin, kunnes juusto kauniin väristä.  Lisukkeiksi uunissa väsytettyjä tomaatteja yrttiseoksella ja vuohenjuustolla.  Resepti oli iloinen yllätys ja omat juustokokeilumme onnistuivat nappiin.