Viikonloppua viettämässä Skepparsissa Possujuhlien merkeissä. Toukokuun Hernerokkatreffien innostamina suuntasimme perjantaina Porvoota kohti. Ilma oli lämmin/puolipilvinen ja ajomatka sujui mukavasti. Majoituimme jo entudestaan tutulle alueelle mukavaan paikkaan. Sääkin selkeni illaksi ja saimme grillata lämpimässä Elokuun auringossa ja vaihdella kuulumisia naapureiden kanssa.


Lauantai aamulla kierrettiin paikallinen luontopolku, joka kulki osittain merenrantakallioilla osittain metsässä.


Lipunnosto ja tervetuliaispuhe.


Arpojen myyntiä/myyjäiset/tikka-ja hernepussikisa.


Porsas saapui kuormaautolla Skepparsiin, josta se siirrettiin ruokateltan uumeniin paloittelua varten.


Sää oli aurinkoinen, joskin pieni sadekuuro yllätti . Ruokajono oli pitkä niinkuin Pitkäpöytäkin. Mukavasti ihmiset osallistuivat juhlaan ja ruokakin oli erinomaista. Menu: possua, pottua, salaatteja, kastikkeita.




Ruokaa oli riittävästi, joskin sorkat ja porsaan pää taisi jäädä käyttämättä.


Sitten saunottiin. Saunassa hyvät löylyt ja mukavaa juttuseuraa. Illalla oli vuorossa karaokea ja tanssiessa ilta vierähti ehkä liiankin nopeasti. Sunnuntaina sitten sataa tihutti vettä ja ilma oli harmaa. Naapureiden kanssa turistiin vielä tovi ja morjesteltiin tutut/puolitutut/tuntemattomat ja kotimatka alkoi. Kiitoksia vielä kerran Skepparsin mukavalle väelle näistäkin onnistuneista juhlista! Vi sees...Nähdään!